Meniu
Your Cart

Anvelope

Brand: Continental Model: Cross King
Anvelopa cu profil versatil, ce poate fi utilizata atat in competitii cat si pe carari de munte, cu aderenta ce iti da incredere pe viraje si destul de confortabila.Inaintarea lina si adaptabilitatea la suprafata de rulare a profilului sau special fac aceasta anvelopa potrivita pentru mai multe tipu..
147 lei
Brand: Continental Model: Mountain King
Anvelopa de competitii de prima clasa si trail care combina aderenta in viraje si rulajul usorProfil versatil care ruleaza usor se adapteaza usor pe orice suprafataRezistenta excelenta anti-pana datorita carcasei de calitate inalta in trei straturi TubelessReadyAderenta excelenta si rezistenta la uz..
147 lei
Brand: Continental Model: Race King
Anvelopa de prima clasa pentru competitii si trail care combina aderenta in curbe cu rularea usoaraProfilul versatil care ruleaza usor se adapteaza perfect pe orice suprafataRezistenta excelenta la intepaturi datorita insertiei continue ProTection TubelessReadyAderenta exceleta, rezistenta la uzura ..
147 lei
Brand: Continental Model: Rubber Queen
Trasee salbatice, curbe periculoase, stanci. Aceasta anvelopa face fata datorita volumului mare si a carcasei usoare...
149 lei
Brand: Continental Model: Ultra Sport
Continental Ultra Sport III este un cauciuc modern pentru bicicletele de sosea de noua generatie si este pregatit si pentru bicicletele electrice care ating viteze de pana la 25 Km/h. Este gandit pentru ture obisnuite de sosea, dar si pentru competitii, si ofera un excelent raport calitate pret...
120 lei
Model: specialized
The Ground Control GRID 2Bliss Ready tire is an exceptionally versatile trail tire. CAD engineered knob shapes strengthen the knob structure for optimal braking and traction, but knob surfaces remain adaptable for the best possible ground control. Meanwhile, our proprietary GRIPTON® compound helps m..
195 lei
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)